.

Ansikte

Eva

Exuviance ansiktsbehandlingar

Våra behandlingar passar alla hudtyper även den känsligaste huden, alla åldrar såväl kvinnor och män.

Exuviance Classic 60 min 795 kr.
En rengörande och cellförnyad behandling med AHA-peeling och stimulerande massage. Hudterapeuten exfolierar huden tillför huden fukt o näring. Ingår: Rengöring, AHA-peeling, portömning, ansikts- och halsmassage, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation.

Exuviance De Luxe 90 min 995 kr.
En lyxig avslappnande behandling med specialmask guldmask.
Samma behandling som Classic ovan, men med tillägg; formning plock av ögonbryn och färgning av dem.

Djuprenande behandling –acne, oren och/eller fet hud
Behandlingen minskar förekomsten av talg och orenheter.
60 min 795 kr

Ansiktsbehandling Retinol 1100:-
Kur Retinol 3 ggr 2700:-

Vaxning 350 kr

 

Estetiska behandlingar

Jenny

Fillers

Fillers fyller ut och formar huden inifrån och gelen som används innehåller ämnen som liknar kroppens egen hyaluronsyra, vilket binder fukt och skapar spänst i huden. Behandlingar med fillers fungerar också effektivt för att skulptera och konturera områden i ansiktet men även för att motverka ålderstecken och släta ut huden på önskade platser. Arbetar med produkter från märket Stylage.

Pris från 2500 kr , Tid ca 60 min. I behandlingen ingår konsultation samt återbesök vid behov.

Botox

Med stigande ålder uppstår rynkor. Detta beror bland annat på att huden förlorar fukt och volym, men även muskulaturen i ansiktet påverkar.
Botox har en muskelavslappnande effekt som gör att rynkor ”slätas ut”. Botox kan användas både för att minska de rynkor man har men kan också med fördel användas förebyggande.

Pris från 2500 kr tid ca 60 min. I besöket ingår konsultation samt ett återbesök inom 14 dagar om kunden önskar och behov finns.

Kemisk Peeling

Jenny Jobbar med Dermaceutics produkter och deras peeling behandlingar.

All hud mår bra av peeling, den ger en strålande hud med fräsch lyster.
Den kemiska peelingen har både en föryngrande och hudförbättrande effekt. Peelingen reducerar rynkor, fina linjer och minskar pigmenteringar. Det är även bra mot förstorade porer och oren hud. Acne, pormaskar och överproduktion av talg normaliseras.

Dermaceutic Milkpeeling

Denna peeling ger dig ett fantastiskt lyster! Milk Peel innehåller 50 % glykolsyra, 3 % salicylsyra och 10 % mjölksyra och är avfettande, djuprengörande och utslätande.
Behandlingen reducerar effektivt fina linjer och torrhetsrynkor, en askungebehandling för en trött, livlös och oren hud. Milk Peel rekommenderas som en kur på 4 behandlingar med 2 veckors intervall. Ett behandlingstillfälle ger också ett fantastisk resultat.

Pris Milkpeeling behandling 1295 kr, kur à 4st behandlingar 4500 kr. Vid kurbehandling ingår en återfuktande kräm från Dermaceutic, k-ceutic eller Hyalceutic.

Dermaceutic Maskpeeling

Med en mask peel rengörs huden effektivt på djupet. Denna behandling är särskilt lämpad för fet- och oren hud, mot akne samt för en föryngring av huden.Behandlingen ger en fin lyster och renar huden effektivt.

I behandlingen ingår: rengöring med pree-peel, peeling med mask peel och en avslutande creme. Mask peel rekommenderas som en kur på 4 ggr med 2 veckors intervall. En behandling ger även den fin effekt. För bästa resultat rekommenderar vi att Dermaceutics hemmavårdsprodukter används före, under och efter peelingkuren.

Maskpeeling behandling 1095 kr, kur 4 st à 3750 kr
Vid kurbehandling ingår en återfuktande kräm från Dermaceutic, k-ceutic eller Hyalceutic.

Mer information om de olika tjänsterna samt om alla härliga produkter från Dermaceutic finner ni här www.beautyfillbyjenny.com